Data szkolenia |
Temat szkolenia |
Miejsce szkolenia |
3 grudnia |
AUDYT IDENTYFIKOWALNOŚCI W ŚWIETLE WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI |
Wrocław |
4 grudnia |
Znakowanie produktów mlecznych - przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności |
Warszawa |
3 grudnia |
MATERIAŁY DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ - WYMAGANIA PRAWNE I PRAKTYCZNE ĆWICZENIA Z PRZYGOTOWANIA DEKLARACJI ZGODNOŚCI |
Szczecin |
3 grudnia |
ZARZĄDZANIE REKLAMACJAMI KONSUMENCKIMI ORAZ WOBEC DOSTAWCÓW. PODSTAWY PRAWNE W OPARCIU O KODEKS CYWILNY ORAZ USTAWĘ O OCHRONIE PRAW KONSUMENTA |
Poznań |
3 grudnia |
Norma ISO 45001:2018 - wymagania |
Warszawa |
4 grudnia |
GOSPODARKA ODPADAMI W PRZEDSIĘBIORSTWIE. PODSTAWOWE OBOWIĄZKI WYNIKAJĄCE Z USTAWY OPAKOWANIOWEJ |
Gdynia |
4 grudnia |
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ SENSORYCZNĄ PIWA – SZKOLENIE ZAAWANSOWANE |
Warszawa |
4 grudnia |
System zarządzania energią wg ISO 50001:2018. Wymagania normy. |
Warszawa |
4 grudnia |
WEBINARIUM - Listeria spp- szczepy atypowe i ich rola w produktach spożywczych |
Cała Polska |
4 grudnia |
Zmiany do Rozporządzenia UE nr 10/2011 w sprawie materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością - nowe substancje i wymagania |
Warszawa |
4 grudnia |
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy wg ISO 45001:2018 |
Warszawa |
4 grudnia |
Globalna Norma dotycząca Bezpieczeństwa Opakowań, tj. standard Global Standard for Packaging and Packaging Materials, wydanie 5 |
Mysłowice |
4 grudnia |
Standardowe i zaawansowane metody analizy sensorycznej w ocenie jakości produktu |
Gdynia |
5 grudnia |
Wykorzystanie metod analizy sensorycznej w kontroli jakości produktów żywnościowych |
Warszawa |
5 grudnia |
VLOG ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO |
Warszawa |
5 grudnia |
Aktualizacja wymagań HACCP wg. Codex Alimentarius. Nowelizacja ISO 22000:2018 |
Poznań |
5 grudnia |
Auditor wenętrzny systemu zarządzania energią WG ISO 50001:2018 |
Warszawa |
5 grudnia |
Żywność pochodzenia zwierzęcego - zasady stosowania i kontroli substancji dodatkowych, aromatów i enzymów |
Warszawa |
5 grudnia |
NOWOŚĆ! Zastosowanie mikrobiologii predyktywnej do oceny bezpieczeństwa żywności |
Łajski |
6 grudnia |
Audytor wewnętrzny standardów BRC i IFS (szkolenie 2-dniowe) |
Mysłowice |
6 grudnia |
SYSTEM VACCP - AUTENTYCZNOŚĆ ŻYWNOŚCI I OCENA PODATNOŚCI NA OSZUSTWA W BRANŻY SPOŻYWCZEJ |
Poznań |
6 grudnia |
Tworzenie karty charakterystyki produktu/surowca w aspekcie rozporządzenia REACH i CLP |
Łajski |
7 grudnia |
ANALIZA TRENDÓW DANYCH FIZYKOCHEMICZNYCH I MIKROBIOLOGICZNYCH |
Wrocław |
7 grudnia |
Znakowanie żywności w praktyce - podstawy prawne i ich interpretacja, w tym znakowanie "nowej żywności" |
Łajski |
10 grudnia |
CQI/IRCA FSSC 22000 Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności |
Warszawa |
10 grudnia |
GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ |
Warszawa |
10 grudnia |
Pobieranie próbek surowców, wyrobów gotowych, opakowań, wody, powietrza i wymazów z obszarów produkcji. |
Warszawa |
11 grudnia |
Pobieranie próbek surowców, wyrobów gotowych, opakowań, wody, powietrza i wymazów z obszarów produkcji. |
Łajski |
11 grudnia |
PRÓBKOBIORCA MIĘSA, WYROBÓW MIĘSNYCH I WYMAZÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH |
Wrocław |
11 grudnia |
WEBINARIUM - Zawartość mięsa w produktach mięsnych – różne aspekty |
Cała Polska |
12 grudnia |
MYCIE I DEZYNFEKCJA MASZYN I URZĄDZEŃ |
Wrocław |
12 grudnia |
Bezpieczeństwo żywności w praktyce. System HACCP/GMP/GHP |
Poznań |
13 grudnia |
Opłaty za korzystanie ze środowiska, raport KOBiZE oraz rejestracja w CRO - warsztaty (szkolenie 2-dniowe) |
Mysłowice |
14 grudnia |
ALERGENY - jak nimi zarządzać w zakładzie produkcyjnym? |
Łajski |
17 grudnia |
ISO 22000 Wymagania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności |
Warszawa |
17 grudnia |
AUDYTOR WEWNĘTRZNY IFS V. 6.1 ORAZ BRC V.8 |
Warszawa |
17 grudnia |
WYMAGANIA STANDARDÓW BRC FOOD V.8 I IFS V.6.1 |
Warszawa |
18 grudnia |
ISO 22000 Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności |
Warszawa |
18 grudnia |
Znakowanie żywności w praktyce - podstawy prawne i ich interpretacja, w tym znakowanie "nowej żywności" |
Poznań |
Szczegóły szkoleń na stronie internetowej https://foodfakty.pl/szkolenia |
Kalendarz szkoleń – grudzień 2018 rok
Kalendarz szkoleń – grudzień 2018 rok
Podobne artykuły
Zobacz również
Kategorie
Najnowszy numer
Nr 26 - Numer 26, styczeń 2021 r.

Projekt ustawy o zmianie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych oraz niektórych innych ustaw
Dostępny w wersji elektronicznej