Jak stworzyć plan zarządzania alergenami?

/appFiles/site_180/images/autor/7CFlKZxktsX1cBq.png

Autor: Patrycja Kaler

Dodano: 5 marca 2019
Jak stworzyć plan zarządzania alergenami?

Poniższe zestawienie pokazuje krok po kroku jak w zakładzie produkcyjnym stworzyć plan zarzadzania alergenami. Skrypt powstał na podstawie materiałów opracowanych w ramach Programu Badań nad Alergenami Żywności (FARRP) Uniwersytetu w Nebrasce:

Pozostało jeszcze 98 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 8 - Lipiec 2019

AJM08 okładka

Nr 8, Lipiec 2019

Dostępny w wersji elektronicznej