Wymagania dotyczące materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Które akty prawne regulują wymagania dotyczące materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością? Jakie są zasady tworzenia unijnego wykazu substancji dozwolonych? A co z substancjami nieujętymi w wykazie?
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
×Nie udało się uruchomić wyszukiwarki, jeśli problem wystąpi ponownie prosimy o kontakt.
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 66 - Kwiecień 2024
Przeprowadzenie kontroli żywności przez organy upoważnione, część 1
Dostępny w wersji elektronicznej