• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • analiza ryzyka

analiza ryzyka

Analiza ryzyka w teorii i praktyce

Rozporządzenie nr 178/2002 ustanawia następujące zasady ogólne prawa żywnościowego: zasadę celowości, zasadę analizy ryzyka, zasadę ostrożności, zasadę ochrony konsumentów oraz dwie zasady przejrzystości działania organów administracji publicznej w sprawach związanych z bezpieczeństwem żywności, do których zaliczamy zasadę konsultacji społecznych oraz zasadę prawa do informacji publicznej.

  • 12 czerwca 2023 r.
  • Nr 56 - Czerwiec 2023
6731

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip