|
Bezpieczeństwo żywności
Aktualności
|
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
|
Dietetyka
|
Standardy jakości
x
Wyszukaj na stronie:
Zaloguj się »
Zamów »
x
Aktualności
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
Dietetyka
Standardy jakości
Bezpieczeństwo żywności
Przydatne narzędzia »
×
Przydatne narzędzia
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
REGULAMIN
REGULAMIN
Regulamin ogólny Wiedza i Praktyka- obowiązuje dla pozyskanych zamówień na towary lub usługi płatne lub bezpłatne od 24 lutego 2021 - załączniki
data dodania: 22 lutego 2021
Regulamin ogólny Wiedza i Praktyka- obowiązuje dla pozyskanych zamówień na towary lub usługi płatne lub bezpłatne od 24 lutego 2021
data dodania: 22 lutego 2021
Regulamin serwisu "Bezpieczeństwo żywności w praktyce" - obowiązuje do 31.12.2020 r.
data dodania: 30 grudnia 2020
Regulamin serwisu "Bezpieczeństwo żywności w praktyce"- obowiązuje od 01.01.2021 r. dla zamówień pozyskanych przed 24 lutego 2021
data dodania: 30 grudnia 2020
3916
3915
3894
3893
Załączniki
Regulamin bezpłatnych e-letterów Wiedza i Praktyka sp. z o.o.
data dodania: 24 lutego 2021
Regulamin bezpłatnych ebooków i broszur spółki Wiedza i Praktyka sp. z o.o.
data dodania: 24 lutego 2021
Regulamin bezpłatnych szkoleń internetowych spółki Wiedza i Praktyka sp. z o.o.
data dodania: 24 lutego 2021
więcej w kategorii Załączniki »
Opinie czytelników
Polecam czasopismo!
data dodania: 10 grudnia 2018
Polecam Bezpieczeństwo Żywności w praktyce!
data dodania: 29 listopada 2018
więcej w kategorii Opinie czytelników »
Ogólny regulamin świadczenia usług oraz sprzedaży towarów przez Wiedza i Praktyka sp. z o.o.
Ogólny regulamin świadczenia usług oraz sprzedaży towarów przez Wiedza i Praktyka sp. z o.o. obowiązujący do 08.04.2024
Ogólny regulamin świadczenia usług oraz sprzedaży towarów przez Wiedza i Praktyka sp. z o.o. obowiązujący do 06.03.2023
Akty prawne
E-booki
Checklisty i procedury
Zapisz się na bezpłatny newsletter
Adres e-mail
*
Zapisz się
Znam i akceptuję warunki
Regulaminu
i
Polityki Prywatności
*
Chcę otrzymywać informacje drogą elektroniczną i telefoniczną o dodatkowych promocjach, rabatach dotyczących produktów własnych WIP i partnerów WIP. Wiem, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie. *
Odbierz e-book w
prezencie!
Kontrola w zakładzie produkcyjnym
- jakie masz uprawnienia i obowiązki
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip