• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • artykuły żywnościowe

artykuły żywnościowe

bezpieczenstwozywnosci.wip.pl

Jak przechowywać żywność w warunkach polowych? Poradnik

Survival to niezwykle ciekawa forma aktywności, jednak dłuższe przetrwanie w warunkach polowych może być niemałym wyzwaniem. Szczególnie problematyczną kwestią dla osób decydujących się na wzięcie udziału w sztuce przetrwania jest przechowywanie żywności. Brak lodówki sprawia bowiem, że jedzenie może się szybko zepsuć. Istnieją jednak wskazówki, dzięki którym poradzenie sobie z jedzeniem podczas aktywności outdoorowych będzie znacznie prostsze. 

  • Artykuł sponsorowany
  • 29 lutego 2024 r.
  • Aktualności
6824

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip