• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • owoce morze

owoce morze

f62d9817382fccb12c57197b7c4370ee63d36e61-xlarge

Listeria monocytogenes

Kiedy L. monocytogenes pojawiła się jako ważny patogen żywności, opublikowano wiele badań, w których opisano obecność organizmu w wielu produktach spożywczych. Biorąc pod uwagę wszechobecną naturę L. monocytogenes, nie było to zaskakujące. Chociaż L. monocytogenes została znaleziona w wielu produktach żywnościowych, nie wszystkie pokarmy, które mogą być siedliskiem organizmu, były powiązane z wybuchami listeriozy.

  • 25 sierpnia 2020 r.
  • Nr 22 - Wrzesień 2020
6357

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip