• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • audyt

audyt

Audyt

Jak audytować dostawców

Zapewnienie bezpieczeństwa żywności jest podstawowym prawnym obowiązkiem producentów oraz wszystkich podmiotów, które biorą udział w  łańcuchu żywnościowym, w tym sprzedawców i dystrybutorów żywności.

  • 4 października 2021 r.
  • Nr 36 - Listopad 2021 r.
7ad911002553a672854a0a516b16b7a433bde87c-xlarge(1)

Kierunek zmian w standardzie IFS Food v.7

Artykuł został opracowany na podstawie udostępnionej przez Międzynarodowy Komitet Techniczny IFS wersji roboczej standardu IFS Food v.7 w październiku 2019 roku. Nowa wersja standardu miała obowiązywać od pierwszego kwartału 2021 roku, jednak właściciel standardu w lutym tego roku wydał oświadczenie w sprawie przełożenia publikacji oficjalnej wersji normy. Powodem wydłużenia czasu publikacji jest konieczność oceny standardu przez Europejskie Forum Akredytacji (EA) w ramach ustanowionej procedury. 

  • 28 maja 2020 r.
  • Nr 19 - Bezpieczeństwo żywności w praktyce, Numer 19, Czerwiec 2020 r.
65106334

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip