Witamina E w żywności – na horyzoncie zmiany
W obliczu rosnącej świadomości na temat roli witamin w zdrowiu publicznym witamina E, znana przede wszystkim ze swoich właściwości antyoksydacyjnych, staje się przedmiotem intensywnych badań i debat regulacyjnych.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 70 - Sierpień 2024
Tolerowany górny poziom spożycia żelaza: szczegółowa opinia naukowa EFSA
Dostępny w wersji elektronicznej