Witamina E w żywności – na horyzoncie zmiany

Dodano: 9 lipca 2024
Witamina E w żywności – na horyzoncie zmiany

W obliczu rosnącej świadomości na temat roli witamin w zdrowiu publicznym witamina E, znana przede wszystkim ze swoich właściwości antyoksydacyjnych, staje się przedmiotem intensywnych badań i debat regulacyjnych.

Pozostało jeszcze 98% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 70 - Sierpień 2024

okładka AJM70

Tolerowany górny poziom spożycia żelaza: szczegółowa opinia naukowa EFSA

Dostępny w wersji elektronicznej