Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II / Listopad 2024 / 73
Zagrożenia mikropowodziowe w zalanych budynkach / Październik 2024 / 72
Rola sygnalistów w ochronie bezpieczeństwa i integralności dostaw żywności / Wrzesień 2024 / 71
Tolerowany górny poziom spożycia żelaza: szczegółowa opinia naukowa EFSA / Sierpień 2024 / 70
Aromaty dymne: zaostrzone przepisy UE / Lipiec 2024 / 69
Zastosowanie umami w produkcji żywności / Czerwiec 2024 / 68
Wiadomości legislacyjne / Maj 2024 / 67
Przeprowadzenie kontroli żywności przez organy upoważnione, część 1 / Kwiecień 2024 / 66
Sztuczna inteligencja (AI) w produkcji żywności / Marzec 2024 / 65
Greenclaims i greenwashing: nowe przepisy zakazujące wprowadzających w błąd twierdzeń na etykietach produktów / Luty 2024 / 64
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip