|
Bezpieczeństwo żywności
Aktualności
|
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
|
Dietetyka
|
Standardy jakości
x
Wyszukaj na stronie:
Zaloguj się »
Zamów »
x
Aktualności
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
Dietetyka
Standardy jakości
Bezpieczeństwo żywności
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
Przydatne narzędzia »
×
Przydatne narzędzia
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
WSZYSTKIE
2021
2020
2019
2018
Następny nr
Nr 3 specjalny - Wrzesień 2020
Poprzedni nr
Wróć do listy wydań »
Temat numeru
Pomiar temperatury - zgodny z prawem, czy nie?
Informacja o stanie podgorączkowym czy gorączce nie stanowi żadnego dowodu na to, że dana osoba jest chora na COVID-19. Analogicznie informacja o braku gorączki nie oznacza, że osoba nie jest nosicielem wirusa SARS-CoV-2. Z drugiej strony, kierownictwo wielu zakładów pracy, szczególnie takich, w których wykonywana praca wymaga stałego bezpośredniego kontaktu między pracownikami uznaje mierzenie temperatury za przydatny środek zapobiegawczy.
Październik 2020
Wrzesień 2020
Wrzesień 2020
Aktualnie przeglądasz
Wrzesień 2020 - Nr 3 specjalny
Czytaj online
Czytaj spis treści
wydanie papierowe
Zapisz się na bezpłatny newsletter
Adres e-mail
*
Zapisz się
Znam i akceptuję warunki
Regulaminu
i
Polityki Prywatności
*
Chcę otrzymywać informacje drogą elektroniczną i telefoniczną o dodatkowych promocjach, rabatach dotyczących produktów własnych WIP i partnerów WIP. Wiem, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie. *
Odbierz e-book w
prezencie!
Kontrola w zakładzie produkcyjnym
- jakie masz uprawnienia i obowiązki
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip