Perspektywy rolnictwa w UE 2021–2031 a zachowania konsumentów mające wpływ na rynki mięsa i nabiału

Dodano: 8 maja 2022

W nadchodzącej dekadzie rynki mięsa i nabiału będą pod wpływem zrównoważonego rozwoju, obaw społecznych i zdrowotnych, zarówno pod względem rodzajów produkcji, jak i wzorców konsumpcji. To tylko kilka prognoz z raportu „Perspektywy rolnictwa Unii Europejskiej na lata 2021–2031”, opublikowanego przez Komisję Europejską.

Pozostało jeszcze 96% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej