Nowe techniki genomowe: innowacje w produkcji żywności
Unia Europejska planuje nowe ramy prawne dla produktów uzyskanych dzięki nowym technikom genomowym.
Z artykułu dowiesz się m.in.:
Jakie są planowane zmiany prawne związane z użyciem nowych technik genomowych?
Jaka jest różnica pomiędzy GMO a technikami genomowymi?
Jakie wyzwanie czekają przedsiębiorców spożywczych w związku z technikami genomowymi?
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 85 - Listopad 2025

Zapobieganie marnowaniu żywności po nowelizacji dyrektywy odpadowej: co dokładnie zmienia Dyrektywa (UE) 2025/1892 i jak się przygotować
Dostępny w wersji elektronicznej



/WiedzaiPraktyka
/wip