Nowe techniki genomowe: innowacje w produkcji żywności

Dodano: 9 października 2022

Unia Europejska planuje nowe ramy prawne dla produktów uzyskanych dzięki nowym technikom genomowym.

Z artykułu dowiesz się m.in.:

Jakie są planowane zmiany prawne związane z użyciem nowych technik genomowych? 

Jaka jest różnica pomiędzy GMO a technikami genomowymi? 

Jakie wyzwanie czekają przedsiębiorców spożywczych w związku z technikami genomowymi?

Pozostało jeszcze 98% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 66 - Kwiecień 2024

okładka AJM66

Przeprowadzenie kontroli żywności przez organy upoważnione, część 1

Dostępny w wersji elektronicznej