Lista kontrolna wdrażania nowego dostawcy. Część II
Dla każdego producenta żywności kluczowe jest dotrzymywanie harmonogramów produkcji, zapewnianie zgodności z przepisami. Jako producent żywności z pewnością masz już grupę godnych zaufania dostawców, jednak, jak pokazała pandemia COVID-19 i atak Rosji na Ukrainę, sytuacja może się bardzo szybko zmienić – czy to z powodu niedoboru surowców, niestabilności gospodarczej, czy nowych przepisów.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 82 - Sierpień 2025

Nowe limity arsenu nieorganicznego w rybach i owocach morza – zmiana rozporządzenia Komisji (WE) nr 2023/915
Dostępny w wersji elektronicznej