• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • przechowywanie żywności

przechowywanie żywności

bezpieczenstwozywnosci.wip.pl

Jak przechowywać żywność w warunkach polowych? Poradnik

Survival to niezwykle ciekawa forma aktywności, jednak dłuższe przetrwanie w warunkach polowych może być niemałym wyzwaniem. Szczególnie problematyczną kwestią dla osób decydujących się na wzięcie udziału w sztuce przetrwania jest przechowywanie żywności. Brak lodówki sprawia bowiem, że jedzenie może się szybko zepsuć. Istnieją jednak wskazówki, dzięki którym poradzenie sobie z jedzeniem podczas aktywności outdoorowych będzie znacznie prostsze. 

  • Artykuł sponsorowany
  • 29 lutego 2024 r.
  • Aktualności
Przechowywanie akt osobowych – 50 lat, ewidencji czasu pracy - krócej

Bezpieczny przepływ towarów w magazynie produktów i surowców żywnościowych

Magazynowanie produktów spożywczych i surowców żywnościowych wymaga zachowania rygorystycznych warunków określonych w ustawach, rozporządzeniach czy dyrektywach unijnych. Składowanie surowców i produktów w ściśle wymaganych warunkach wymaga nie tylko optymalizacji pod kątem procesów logistycznych. Priorytetem jest zapewnienie maksymalnego bezpieczeństwa oraz możliwość ciągłej kontroli składowanych produktów.

  • Katarzyna Kot
  • 20 stycznia 2019 r.
  • Nr 3 - Luty 2019
68246156

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip