Shaping the new rules of food – poznaj najnowsze trendy w produkcji i rozwoju żywności
Sektor spożywczy zawsze starał się dać konsumentom to, czego chcą, ale w tym roku nowe technologie i nowe pomysły stawiają branżę w zupełnie innym świetle. Ponieważ napięta sytuacja w gospodarce i wysoka stopa inflacji nadal stanowią wyzwanie dla biznesu, firmy z branży spożywczej szukają nowych sposobów na zdobycie kolejnych klientów.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 73 - Listopad 2024
Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II
Dostępny w wersji elektronicznej