Shaping the new rules of food – poznaj najnowsze trendy w produkcji i rozwoju żywności

Dodano: 10 marca 2023

Sektor spożywczy zawsze starał się dać konsumentom to, czego chcą, ale w tym roku nowe technologie i nowe pomysły stawiają branżę w zupełnie innym świetle. Ponieważ napięta sytuacja w gospodarce i wysoka stopa inflacji nadal stanowią wyzwanie dla biznesu, firmy z branży spożywczej szukają nowych sposobów na zdobycie kolejnych klientów.

Pozostało jeszcze 95% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej