Wyrok TSUE: Obliczanie wartości energetycznej i ilości składników odżywczych – możliwość podania takich informacji w odniesieniu do żywności po przygotowaniu

Dodano: 4 kwietnia 2023

Sprawdź, jakie są możliwości obliczania wartości energetycznej i ilości składników odżywczych w odniesieniu do żywności po przygotowaniu.

Pozostało jeszcze 98% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 67 - Maj 2024

okładka AJM67

Wiadomości legislacyjne

Dostępny w wersji elektronicznej