FAO/WHO dokonują przeglądu wytycznych Kodeksu dotyczących przed- i pozbiorczej kontroli Campylobacter u drobiu

Dodano: 12 czerwca 2023

Spotkanie JERMA odbyło się w Rzymie we Włoszech w dniach 6–10 lutego 2023 r. Tematem spotkania była pierwotna produkcja brojlerów, od umieszczania piskląt w zakładach produkcyjnych po obsługę konsumenta, a celem była identyfikacja i ocena środków zwalczania Campylobacter u brojlerów w łańcuchu produkcyjnym.

Pozostało jeszcze 97% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej