BEZPIECZNY ŁAŃCUCH PASZOWY W SYSTEMIE GMP+

Dodano: 1 października 2019
BEZPIECZNY ŁAŃCUCH PASZOWY W SYSTEMIE GMP+

W roku 1992, po serii poważnych incydentów związanych z zanieczyszczeniem materiałów paszowych, przedstawiciele holenderskiego przemysłu paszowego postanowili stworzyć system certyfikacji gwarantujący bezpieczeństwo pasz. Dostrzeżono zapotrzebowanie na bardziej efektywny nadzór nad łańcuchem pasz, który jest przecież częścią łańcucha żywnościowego. Bezpieczne pasze to bezpieczeństwo zdrowotne ludzi. 

Pozostało jeszcze 98 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 13 - Grudzień 2019

AJM013 okładka

Clean label czyli czego chcą konsumenci

Dostępny w wersji elektronicznej