Nie tylko linie: Jak interpretować kody kreskowe na produktach

Dodano: 7 czerwca 2024
Nie tylko linie: Jak interpretować kody kreskowe na produktach

Kod kreskowy na opakowaniu to nie tylko zestaw linii. Jest zarządzany przez GS1, międzynarodową, niezależną organizację non-profit, która reguluje systemy kodowania produktów na całym świecie. Aby firma mogła umieścić kod kreskowy na swoim produkcie, musi najpierw zarejestrować się w lokalnym oddziale GS1, który odpowiada za przypisanie kodów specyficznych dla regionów.

Pozostało jeszcze 79% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej