Standard IFS Food v. 6.1 w praktyce

Dodano: 1 kwietnia 2020
Standard IFS Food v. 6.1 w praktyce

Zapewnienie jakość i bezpieczeństwa żywności są dziś dla producentów branży spożywczej jednym z największych wyzwań. Produkcja i dystrybucja środków spożywczych o odpowiedniej jakości to podstawowy element budowania zaufania konsumentów na rynku. Wzrost świadomości konsumentów oraz rosnące wymagania klientów zobowiązują producentów żywności do wdrażania systemów bezpieczeństwa żywności. W artykule omówiono najnowszą wersje standardu IFS Food v. 6.1, przedstawiono proces certyfikacji, korzyści wynikające z wdrożenia standardu oraz główne wymagania w ujęciu praktycznym.

Pozostało jeszcze 97 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 27 - Numer 27, luty 2021

Okładka_JM

Gluten – regulacje szczególne. Jak informować o obecności glutenu

Dostępny w wersji elektronicznej