Nowe technologie przetwarzania żywności – jak zapewnić by były bezpieczne? / Numer 25, grudzień 2020 r. / 25
Strategia od Pola do Stołu - jak wpłynie na produkcję żywności? / Listopad 2020 r. / 24
Deklarowanie alergenów w żywności / Październik 2020 / 23
Pomiar temperatury - zgodny z prawem, czy nie? / Wrzesień 2020 / 3 specjalny
Wymagania jakościowe dla pieczywa / Wrzesień 2020 / 22
/ sierpień 2020 / 21
Zapobieganie COVID-19: Jak czyścić i dezynfekować powierzchnie podczas pandemii? / Lipiec 2020 / 20
Środki dezynfekcyjne o działaniu wirusobójczym / Bezpieczeństwo żywności w praktyce, Numer 19, Czerwiec 2020 r. / 19
Arabinoksylany w ziarnach pszenicy – właściwości, wpływ na jakość wypieku / Bezpieczeństwo żywności w praktyce, Numer 18, Maj 2020 r. / 18
Siedem praktyk dla liderów, które pomagają tworzyć w organizacji kulturę prowadząca do poprawy bezpieczeństwa żywności (na podstawie FOOD SAFETY CULTURE): / Numer 17, Kwiecień 2020 r. / 17
Bezpieczeństwo żywności w praktyce, Numer 1 specjalny, Marzec 2020 r. / Numer 1 specjalny, Marzec 2020 / 1
Tworzenie kultury w organizacji jako droga do bezpieczeństwa żywności / Marzec 2020 / 16
Probiotyki na rynku żywności - perspektywy i prognozy / Luty 2020 / 15
BRC GLOBAL STANDARD dla opakowań – zmiany wprowadzone w 6 wersji / styczeń 2020 / 14
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip