|
Bezpieczeństwo żywności
Aktualności
|
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
|
Dietetyka
|
Standardy jakości
x
Wyszukaj na stronie:
Zaloguj się »
Zamów »
x
Aktualności
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
Dietetyka
Standardy jakości
Bezpieczeństwo żywności
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
Przydatne narzędzia »
×
Przydatne narzędzia
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
WSZYSTKIE
2021
2020
2019
2018
Następny nr
Nr 1 - Numer 1 specjalny, Marzec 2020
Poprzedni nr
Wróć do listy wydań »
Artykuły
Substancja dodatkowa czy substancja pomocnicza? Jak prawidłowo odróżnić je odróżnić?
Substancja dodatkowa czy substancja pomocnicza? Jak prawidłowo odróżnić je odróżnić?
Nieustanne zmiany przepisów w zakresie substancji dodatkowych to bardzo duże obciążenie dla producentów, szczególnie jeśli chodzi o znakowanie produktów, gdzie kluczowym etapem jest prawidłowe zaklasyfikowanie tego co jest dodatkiem do żywności, a co ma status substancji pomocniczej.
Numer 17, Kwiecień 2020 r.
Numer 1 specjalny, Marzec 2020
Marzec 2020
Aktualnie przeglądasz
Numer 1 specjalny, Marzec 2020 - Nr 1
Czytaj online
Czytaj spis treści
wydanie papierowe
Zapisz się na bezpłatny newsletter
Adres e-mail
*
Zapisz się
Znam i akceptuję warunki
Regulaminu
i
Polityki Prywatności
*
Chcę otrzymywać informacje drogą elektroniczną i telefoniczną o dodatkowych promocjach, rabatach dotyczących produktów własnych WIP i partnerów WIP. Wiem, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie. *
Odbierz e-book w
prezencie!
Kontrola w zakładzie produkcyjnym
- jakie masz uprawnienia i obowiązki
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip