Glifosat: aktualny stan prawny / Styczeń 2024 / 63
Walka z oszustwami i oszukańczymi praktykami w łańcuchu rolno-spożywczym / Grudzień 2023 / 62
Jaka jest alternatywa dla Nutri-Score? / Listopad 2023 / 61
Nutri-Score 2.0: Czy Europa jest gotowa na analizę produktów „ultraprzetworzonych”? / Październik 2023 / 60
Zakaz sprzedaży napojów energetycznych osobom poniżej 18 r.ż. / Wrzesień 2023 / 59
Prawodawstwo UE dotyczące dobrostanu zwierząt: między zobowiązaniami a ograniczeniami / Sierpień 2023 / 58
Oznaczenia geograficzne UE i systemy jakości: wkrótce nowe zasady / Lipiec 2023 / 57
Sztuczna inteligencja (AI) w przemyśle spożywczym / Czerwiec 2023 / 56
Mikroplastik a patogeny: jakie jest realne zagrożenie? / Maj 2023 / 55
Poznaj projekt wytycznych CCFH dotyczących zarządzania ogniskami chorób przenoszonych przez żywność / Kwiecień 2023 / 54
Owady wpisane na listę nowej żywności. Entomofagia w Unii Europejskiej? / Marzec 2023 / 53
BIOHAZ: Poradnik dotyczący oznaczania dat i powiązanych informacji na temat żywności / Luty 2023 / 52
System jakości dla początkujących – krok po kroku od zera do IFS GLOBAL MARKETS część 3 / Styczeń 2023 / 51
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip