Zapobieganie COVID-19: Jak czyścić i dezynfekować powierzchnie podczas pandemii?

/appFiles/site_180/images/autor/WBxA4KJgyVOiTeR.png

Autor: Katarzyna Kot

Dodano: 1 lipca 2020
Zapobieganie COVID-19: Jak czyścić i dezynfekować powierzchnie podczas pandemii?

Zgodnie z zaleceniami GIS jedną z najbardziej skutecznych metod zapobiegania COVID-19 to prawidłowo przeprowadzone procedury mycia i dezynfekcji. Rekomendacje służb sanitarnych dotyczą wszystkich podmiotów. Dlatego przedstawiamy ulepszone procedury mycia  i dezynfekcji dla producentów żywności podczas pandemii COVID-19. Producenci i dystrybutorzy żywności odgrywają kluczową rolę w ochronie zdrowia publicznego, podczas pandemii COVID-19. W tym niezwykle trudnym okresie producenci żywności muszą utrzymywać jeszcze większy rygor sanitarny niż dotychczas, dbając o zdrowie i dobre samopoczucie wszystkich klientów  oraz pracowników.

Pozostało jeszcze 91% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 66 - Kwiecień 2024

okładka AJM66

Przeprowadzenie kontroli żywności przez organy upoważnione, część 1

Dostępny w wersji elektronicznej