Nowelizacja ISO 22000

/appFiles/site_180/images/autor/7CFlKZxktsX1cBq.png

Autor: Patrycja Kaler

Dodano: 22 listopada 2018
Nowelizacja ISO 22000

Ze względu na dużą dynamikę rynku żywnościowego od czasu pierwszej publikacji normy ISO 22000 w 2005 r. jego uczestnicy borykają się nieustannie z nowymi wyzwaniami w zakresie bezpieczeństwa żywności. Normalizacja standardu ISO to naturalny proces. Po dekadzie obowiązywania norm wprowadzonych w 2005 r. przystąpiono do ich aktualizacji.

Pozostało jeszcze 93 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 11 - Nr 11, Październik 2019

OkladkaJMNR11

Bezpieczny łańcuch żywności w systemie GMP+

Dostępny w wersji elektronicznej