Nowelizacja ISO 22000

Ze względu na dużą dynamikę rynku żywnościowego od czasu pierwszej publikacji normy ISO 22000 w 2005 r. jego uczestnicy borykają się nieustannie z nowymi wyzwaniami w zakresie bezpieczeństwa żywności. Normalizacja standardu ISO to naturalny proces. Po dekadzie obowiązywania norm wprowadzonych w 2005 r. przystąpiono do ich aktualizacji.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 81 - Lipiec 2025

Nowe białko, nowe ryzyko. Jak informować o potencjalnej alergii, gdy składnik nie jest na liście alergenów UE?
Dostępny w wersji elektronicznej