Konopie włókniste (Cannabis sativa L.) w ujęciu przepisów o nowej żywności

Dodano: 3 maja 2020
Konopie włókniste (Cannabis sativa L.) w ujęciu przepisów o nowej żywności

W ostatnich latach w Polsce obserwuje się wzrost zainteresowania konsumentów produktami pochodzącymi z konopi siewnych (Cannabis sativa L.). Rosnąca popularność konopi przekłada się na stale poszerzany asortyment tych produktów na pólkach sklepowych.

Pozostało jeszcze 98% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Słowa kluczowe:
konopie

Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej