• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
  • Słowa kluczowe
  • audyt wewnętrzny

audyt wewnętrzny

Audyt wewnętrzny – kontrola szkodników

Lista kontrolna zintegrowanego zarządzania szkodnikami pomoże sprawdzić teren zakładu pod kątem obecności szkodników i warunków, które zapewniają im możliwości przetrwania i/lub rozmnażania.

  • 15 stycznia 2022 r.
  • Nr 39 - Luty 2022
b61cb73acf9ef29126eb34f2bb417422d0e60402-xlarge (1)

Jak skutecznie zarządzać alergenami - przydatne listy kontrolne do audytu wewnętrznego, część II

Zarządzanie alergenami w żywności jest niezwykle istotnym zagadnieniem w produkcji żywności. Skuteczne zarządzanie alergenami zależy między innymi od prawidłowej ich identyfikacji w surowcach i produktach gotowych, umiejętności projektowania oddzielnych linii technologicznych dla żywności wolnej od alergenów, mycia i dezynfekcji oraz prawidłowego i jasnego dla konsumenta znakowania alergenów na opakowaniach.

  • Katarzyna Kot
  • 9 maja 2021 r.
  • Nr 30 - maj 2021
Salmonella_ChecklistaAJM010

Audyt wewnętrzny - zapobieganie zakażeniom wywołanym przez Salmonella enterica, część II.

  • 1 września 2019 r.
  • Nr 10 - Nr 10, Wrzesień 2019
653664696253

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip