IDENTYFIKOWALNOSĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM- WYMAGANIA PRAWNE I PRAKTYKA

Dodano: 1 września 2019
IDENTYFIKOWALNOSĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM- WYMAGANIA PRAWNE I PRAKTYKA

Identyfikowalność w łańcuchu żywnościowym rozumiana jako zintegrowany system, podobnie jak w przypadku systemów bezpieczeństwa żywności czy działań przeciwko oszustwom produktowym, jest pokłosiem groźnych wydarzeń mających miejsce na globalnym rynku żywnościowym w ostatnich dziesięcioleciach.

Pozostało jeszcze 98 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 11 - Nr 11, Październik 2019

OkladkaJMNR11

Bezpieczny łańcuch żywności w systemie GMP+

Dostępny w wersji elektronicznej