Najlepsze praktyki dotyczące łańcucha dostaw w dobie pandemii

Bezpieczeństwo żywności wzbudziło bardzo poważne obawy ze strony konsumentów, którzy chcą wiedzieć czy wirus rozprzestrzenia się za pośrednictwem importowanej żywności. Priorytetem przemysłu spożywczego jest dostarczanie bezpiecznych produktów dla konsumentów.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 83 - Wrzesień 2025

„Mięsne” określenia zakazane w produkcji roślinnej? Nowelizacja rozporządzenia (UE) nr 1308/2013 i jej skutki dla producentów żywności
Dostępny w wersji elektronicznej