Technologia płotkowa – nowoczesne podejście do konserwacji żywności
Technologia Hurdle, znana również jako technologia barierowa lub metoda łączona, to innowacyjna koncepcja opracowana w celu produkcji żywności, która jest jednocześnie bezpieczna, trwała, odżywcza, smaczna i ekonomiczna.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 74 - Grudzień 2024
Przygotuj się do kontroli PIS!
Dostępny w wersji elektronicznej