Testy na obecność COVID-19 - spór nadal trwa
W sytuacji, gdy w Polsce padają kolejne rekordy zachorowań na koronawirusa, wielu pracodawców z sektora spożywczego zastanawia się, czy wysłać pracownika na test na obecność wirusa Sars-Cov-2. Zdaniem pracodawców przeprowadzenie jest jednym ze środków związanych z bezpieczeństwem i higieną pracy w obecnej sytuacji epidemiologicznej.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 73 - Listopad 2024
Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II
Dostępny w wersji elektronicznej