Inspekcja Weterynaryjna: na co musisz uważać podczas kontroli
Produkcja i obrót żywnością od zawsze były podatne na zagrożenia pochodzenia fizycznego, chemicznego czy biologicznego. Wytwórcom produktów spożywczych stawiane są nowe zadania niezbędne do zapewnienia bezpiecznej dla zdrowia i życia człowieka żywności. Sprawdź, co może zostać skontrolowane przez organy kontrolne Inspekcji Weterynaryjnej.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 73 - Listopad 2024
Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II
Dostępny w wersji elektronicznej