|
Bezpieczeństwo żywności
Aktualności
|
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
|
Dietetyka
|
Standardy jakości
x
Wyszukaj na stronie:
Zaloguj się »
Zamów »
x
Aktualności
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
Dietetyka
Standardy jakości
Bezpieczeństwo żywności
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
Przydatne narzędzia »
×
Przydatne narzędzia
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
WSZYSTKIE
2022
2021
2020
2019
2018
Następny nr
Nr 35 - Październik 2021 r.
Poprzedni nr
Wróć do listy wydań »
Temat numeru
Jak atrakcyjnie nazywać produkty pochodzenia roślinnego i nie łamać prawa – część II
Rynek produktów wegetariańskich i alternatywnych produktów dla spożywczych produktów odzwierzęcych szybko się rozwija, co automatycznie przekłada się na nowe wyzwania związane z etykietowaniem tego typu produktów.
Grudzień 2021
Październik 2021 r.
Listopad 2021 r.
Aktualnie przeglądasz
Październik 2021 r. - Nr 35
Czytaj online
Czytaj spis treści
wydanie papierowe
Zapisz się na bezpłatny newsletter
Adres e-mail
*
Zapisz się
Znam i akceptuję warunki
Regulaminu
i
Polityki Prywatności
*
Chcę otrzymywać informacje drogą elektroniczną i telefoniczną o dodatkowych promocjach, rabatach dotyczących produktów własnych WIP i partnerów WIP. Wiem, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie. *
Odbierz e-book w
prezencie!
Kontrola w zakładzie produkcyjnym
- jakie masz uprawnienia i obowiązki
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip