|
Bezpieczeństwo żywności
Aktualności
|
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
|
Dietetyka
|
Standardy jakości
x
Wyszukaj na stronie:
Zaloguj się »
Zamów »
x
Aktualności
Prawo o żywności
Prawo unijne
Prawo krajowe
Dietetyka
Standardy jakości
Bezpieczeństwo żywności
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
Przydatne narzędzia »
×
Przydatne narzędzia
Podcasty i wideo porady
Checklisty i procedury
E-booki
Magazyn
WSZYSTKIE
2023
2022
2021
2020
2019
Następny nr
Nr 49 - Listopad 2022
Poprzedni nr
Wróć do listy wydań »
Temat numeru
BRC Food Safety wersja 9
Branże spożywcze, konsumenckie i transportowe zdały sobie sprawę z kluczowej roli, jaką odgrywa kultura w zapewnianiu skutecznego wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem produktów oraz w zapobieganiu incydentom związanym z bezpieczeństwem produktów.
Artykuły
System jakości dla początkujących – krok po kroku od zera do IFS GLOBAL MARKETS, część 1
System IFS Global Markets jest idealną alternatywą dla małych i początkujących przedsiębiorstw spożywczych, które nie są w stanie od razu sprostać wymaganiom IFS Food Standard.
„Never Events” i RCA: wykorzystaj nowe metody nadzoru nad bezpieczną produkcją
Metody badania chorób przenoszonych przez żywność nadal ewoluują, aby nadążyć za zmieniającymi się zagrożeniami, technologiami oraz systemami produkcji, przetwarzania i dystrybucji żywności w coraz bardziej zglobalizowanym zaopatrzeniu w żywność.
Grudzień 2022
Listopad 2022
Październik 2022
Aktualnie przeglądasz
Listopad 2022 - Nr 49
Czytaj online
Czytaj spis treści
wydanie papierowe
Zapisz się na bezpłatny newsletter
Adres e-mail
*
Zapisz się
Znam i akceptuję warunki
Regulaminu
i
Polityki Prywatności
*
Chcę otrzymywać informacje drogą elektroniczną i telefoniczną o dodatkowych promocjach, rabatach dotyczących produktów własnych WIP i partnerów WIP. Wiem, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie. *
Odbierz e-book w
prezencie!
Kontrola w zakładzie produkcyjnym
- jakie masz uprawnienia i obowiązki
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip