• WSZYSTKIE
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019

Spis treści wydania drukowanego

Temat numeru

  • BRC Food Safety wersja 9

    Branże spożywcze, konsumenckie i transportowe zdały sobie sprawę z kluczowej roli, jaką odgrywa kultura w zapewnianiu skutecznego wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem produktów oraz w zapobieganiu incydentom związanym z bezpieczeństwem produktów.

Artykuły

  • System jakości dla początkujących – krok po kroku od zera do IFS GLOBAL MARKETS, część 1

    System IFS Global Markets jest idealną alternatywą dla małych i początkujących przedsiębiorstw spożywczych, które nie są w stanie od razu sprostać wymaganiom IFS Food Standard.
  • „Never Events” i RCA: wykorzystaj nowe metody nadzoru nad bezpieczną produkcją

    Metody badania chorób przenoszonych przez żywność nadal ewoluują, aby nadążyć za zmieniającymi się zagrożeniami, technologiami oraz systemami produkcji, przetwarzania i dystrybucji żywności w coraz bardziej zglobalizowanym zaopatrzeniu w żywność.

Aktualnie przeglądasz

Listopad 2022 - Nr 49
okładka AJM49