Standard Certyfikacji Systemów Zarządzania Jakością i Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności Polskiej Izby Mleka

/appFiles/site_180/images/autor/WBxA4KJgyVOiTeR.png

Autor: Katarzyna Kot

Dodano: 1 kwietnia 2020
Standard Certyfikacji Systemów Zarządzania Jakością i Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności Polskiej Izby Mleka

Niniejszy standard został opracowany w celu wsparcia organizacji z branży mleczarskiej oraz spożywczej w sprawowaniu kontroli i nadzoru nad produktami pozyskiwanymi od krów karmionych paszami wolnymi od GMO (dalej zwanymi „BEZ GMO”).

Pozostało jeszcze 98 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 27 - Numer 27, luty 2021

Okładka_JM

Gluten – regulacje szczególne. Jak informować o obecności glutenu

Dostępny w wersji elektronicznej