• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Nr 49, listopad 2022

  • Lista wydań
  • 2022
  • Nr 49, listopad 2022

BRC Food Safety wersja 9

  • 15 listopada 2022

Branże spożywcze, konsumenckie i transportowe zdały sobie sprawę z kluczowej roli, jaką odgrywa kultura w zapewnianiu skutecznego wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem produktów oraz w zapobieganiu incydentom związanym z bezpieczeństwem produktów. »

  • 2022Nr 49, listopad 2022
Więcej

Nr 49 Listopad 2022

  • 15 listopada 2022
  • 2022Nr 49, listopad 2022
Więcej

System jakości dla początkujących – krok po kroku od zera do IFS GLOBAL MARKETS, część 1

  • 15 listopada 2022

System IFS Global Markets jest idealną alternatywą dla małych i początkujących przedsiębiorstw spożywczych, które nie są w stanie od razu sprostać wymaganiom IFS Food Standard. »

  • 2022Nr 49, listopad 2022
Więcej

„Never Events” i RCA: wykorzystaj nowe metody nadzoru nad bezpieczną produkcją

  • 15 listopada 2022

Metody badania chorób przenoszonych przez żywność nadal ewoluują, aby nadążyć za zmieniającymi się zagrożeniami, technologiami oraz systemami produkcji, przetwarzania i dystrybucji żywności w coraz bardziej zglobalizowanym zaopatrzeniu w żywność. »

  • 2022Nr 49, listopad 2022
Więcej
4101410040994098

Akty prawne

E-booki

Checklisty i procedury

Zapisz się na bezpłatny newsletter
 
   

Odbierz e-book w
prezencie!

Kontrola w zakładzie produkcyjnym - jakie masz uprawnienia i obowiązki

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip