Enzymy – znakowanie

/appFiles/site_180/images/autor/OQxn3zhSp49W0v5.png

Autor: Joanna Olszak

Dodano: 8 kwietnia 2019

PYTANIE:

„Czy na etykiecie np. mieszanki na chleb piszemy w składzie tylko, ,,enzymy” czy enzymy i wymieniamy konkretnie, jakie to są enzymy, jako składnik złożony”.

Pozostało jeszcze 95 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 8 - Lipiec 2019

AJM08 okładka

Nr 8, Lipiec 2019

Dostępny w wersji elektronicznej