Który system certyfikacji GFSI jest dla mnie najlepszy?

Dodano: 8 maja 2019

Wybór standardu wpłynie na kulturę bezpieczeństwa żywności w Twojej organizacji i bezpośrednie przyszłe inwestycje.

Wybór standardu certyfikacji jest ważnym krokiem dla każdej organizacji. Jako osoba odpowiedzialna za  bezpieczeństwo i jakość, wybierasz zasady, których organizacja będzie musiała przestrzegać w dłuższej perspektywie czasowej. Z całą pewnością można powiedzieć, że wybór standardu będzie kształtować kulturę bezpieczeństwa żywności w Twojej organizacji i będzie miał znaczący wpływ na wszystkie przyszłe inwestycje oraz plany rozwoju.

Pozostało jeszcze 84% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej