Zmiany w wiodących normach i standardach dotyczących branży spożywczej

Dodano: 8 maja 2019

Świat pędzi coraz szybciej, przez co pojawia się coraz więcej skandali związanych z przemysłem spożywczym. W związku z tym przed sieciami handlowymi, twórcami standardów oraz samymi producentami stają coraz to nowe wyzwania – aby nadążyć za zmieniającym się światem, konieczne są modyfikacje i rozwój norm, a także dostosowanie ich do poszczególnych branż oraz grup producentów. Nie powinno więc dziwić, że standardy zarówno dla branży spożywczej, paszowej, jak i opakowaniowe nieustannie się zmieniają, co pokazały zeszły oraz obecny rok.

Pozostało jeszcze 93 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 11 - Nr 11, Październik 2019

OkladkaJMNR11

Bezpieczny łańcuch żywności w systemie GMP+

Dostępny w wersji elektronicznej