Szczegółowa lista kontrolna: Wdrożenie i monitorowanie procedur prewencyjnych wobec bakterii z rodzaju Yersinia

Dodano: 8 września 2025
Szczegółowa lista kontrolna: Wdrożenie i monitorowanie procedur prewencyjnych wobec bakterii z rodzaju Yersinia

Dla Działu Kontroli Jakości, na podstawie najlepszych praktyk w branży spożywczej

Pozostało jeszcze 98% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 83 - Wrzesień 2025

okładka AJM83

„Mięsne” określenia zakazane w produkcji roślinnej? Nowelizacja rozporządzenia (UE) nr 1308/2013 i jej skutki dla producentów żywności

Dostępny w wersji elektronicznej