PQS - szansą dla polskich producentów wieprzowiny

Dodano: 27 listopada 2020
PQS - szansą dla polskich producentów wieprzowiny

System PQS to polski system jakości mięsa wieprzowego został opracowany w celu możliwości wytwarzania wysokiej jakości mięsa wieprzowego, który został opracowany przez Polski Związek Hodowców Trzody Chlewnej “Polsus” oraz “Związek Polskie Mięso”. Celem tego programu certyfikacyjnego jest zagwarantowanie wysokiej jakości produktu na coraz bardziej konkurencyjnym rynku.

Pozostało jeszcze 92 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 27 - Numer 27, luty 2021

Okładka_JM

Gluten – regulacje szczególne. Jak informować o obecności glutenu

Dostępny w wersji elektronicznej