Środki dezynfekcyjne o działaniu wirusobójczym

Dodano: 28 maja 2020
Środki dezynfekcyjne o działaniu wirusobójczym

Pandemia COVID19 zapoczątkowała wzrost świadomości na temat rozprzestrzeniania się koronawirusów oraz innych wirusów, jakie mogą pojawić się nie tylko w zakładach produkujących żywność, zakładach medycznych, placówkach zdrowia, szpitalach ale również w przestrzeni publicznej. Sytuacja epidemiologiczna sprawiła, że branża spożywcza powinna czerpać wiedzę i rozwiązania, które do tej pory stosowane były głównie przez placówki medyczne.

Pozostało jeszcze 91 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 27 - Numer 27, luty 2021

Okładka_JM

Gluten – regulacje szczególne. Jak informować o obecności glutenu

Dostępny w wersji elektronicznej