• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Nr 1 specjalny, Marzec 2020

  • Lista wydań
  • 2020
  • Nr 1 specjalny, Marzec 2020

Substancja dodatkowa czy substancja pomocnicza? Jak prawidłowo odróżnić je odróżnić?

  • 24 kwietnia 2020

Nieustanne zmiany przepisów w zakresie substancji dodatkowych to bardzo duże obciążenie dla producentów, szczególnie jeśli chodzi o znakowanie produktów, gdzie kluczowym etapem jest prawidłowe zaklasyfikowanie tego co jest dodatkiem do żywności, a co ma status substancji pomocniczej. »

  • 2020Nr 1 specjalny, Marzec 20...
Więcej

Bezpieczeństwo żywności w praktyce, Numer 1 specjalny, Marzec 2020 r.

  • 1 kwietnia 2020
  • 2020Nr 1 specjalny, Marzec 20...
Więcej
38153811

Akty prawne

E-booki

Checklisty i procedury

Zapisz się na bezpłatny newsletter
 
   

Odbierz e-book w
prezencie!

Kontrola w zakładzie produkcyjnym - jakie masz uprawnienia i obowiązki

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip