Słodziki w przemyśle cukierniczym

/appFiles/site_180/images/autor/ZUp1WynBb6XzaKi.png

Autor: Klaudia Kałwa

Dodano: 3 stycznia 2020
Słodziki w przemyśle cukierniczym

Według raportów globalny rynek produktów cukierniczych w 2018 r. został wyceniony na około 63,62 mld USD, zaś oczekuje się, że do 2025 r. wygeneruje około 97,38 mld USD. Tak prężnie rozwijający się rynek przy coraz większej świadomości konsumentów na temat zdrowego stylu życia wymaga stworzenia całkiem nowych produktów, które mimo, iż w dalszym ciągu będą „słodką przekąską” ich wartość odżywcza będzie dużo lepsza.

Pozostało jeszcze 96% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 73 - Listopad 2024

okładka AJM73

Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II

Dostępny w wersji elektronicznej