• Bezpieczeństwo żywienia
  • |
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Aktualności
  • |
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • |
  • Dietetyka
  • |
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności w praktyceBezpieczeństwo żywności w praktyce
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Zamów »
  • x
  • Aktualności
  • Prawo o żywności
    • Prawo unijne
    • Prawo krajowe
  • Dietetyka
  • Standardy jakości
  • Bezpieczeństwo żywności

Przydatne narzędzia

  • PodcastyPodcasty i wideo porady
  • ChecklistyChecklisty i procedury
  • E-bookiE-booki
  • MagazynMagazyn
PodcastyPodcasty i wideo porady ChecklistyChecklisty i procedury E-bookiE-booki MagazynMagazyn

Nr 37, grudzień 2021

  • Lista wydań
  • 2021
  • Nr 37, grudzień 2021

Kodeks postępowania UE w zakresie odpowiedzialnego biznesu spożywczego i praktyk marketingowych

  • 15 listopada 2021
  • Katarzyna Kot

Kodeks postępowania UE w zakresie odpowiedzialnego biznesu spożywczego i praktyk marketingowych jest jednym z pierwszych rezultatów strategii „Od pola do stołu” i integralną częścią jej planu działania. »

  • 2021Nr 37, grudzień 2021
Więcej

Jak chronić się przed nieuczciwymi praktykami handlowymi

  • 15 listopada 2021

Sposób funkcjonowania łańcucha dostaw żywności wpływa na sytuację każdego europejskiego konsumenta. Uczciwe i zrównoważone relacje między poszczególnymi uczestnikami tego łańcucha wpływają bowiem na odpowiednią podaż, jakość i cenę oferowanych środków spożywczych, co przyczynia się do zapewnienia bezpieczeństwa żywnościowego. »

  • 2021Nr 37, grudzień 2021
Więcej

Konferencja “Od pola do stołu” 2021: „Wspólne tworzenie zrównoważonych systemów żywnościowych”

  • 15 listopada 2021

Celem ramach strategii „Od pola do stołu” jest kształtowanie ścieżki UE w kierunku zrównoważonego systemu żywnościowego, który jest sprawiedliwy, zdrowy i przyjazny dla środowiska. Aby osiągnąć ten cel ważne jest zaangażowanie uczestników łańcucha żywnościowego oraz omawianie z nimi wyzwań i możliwości związanych z przejściem na zrównoważone systemy żywnościowe. »

  • 2021Nr 37, grudzień 2021
Więcej

Nr 37 Grudzień 2021

  • 15 listopada 2021
  • 2021Nr 37, grudzień 2021
Więcej

„Od pola do stołu”, rezolucja Parlamentu Europejskiego

  • 15 listopada 2021

Parlament Europejski, Strategia „Od pola do stołu” Rezolucja Parlamentu Europejskiego z dnia 20 października 2021 r. w sprawie strategii „od pola do stołu” na rzecz sprawiedliwego, zdrowego i przyjaznego dla środowiska systemu żywnościowego (2020/2260(INI)) »

  • 2021Nr 37, grudzień 2021
Więcej
40044003400540014002

Akty prawne

E-booki

Checklisty i procedury

Zapisz się na bezpłatny newsletter
 
   

Odbierz e-book w
prezencie!

Kontrola w zakładzie produkcyjnym - jakie masz uprawnienia i obowiązki

Informacje

  • Redakcja
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca
  • Oferta

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-17:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: cok@wip.pl

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip