Bezpieczeństwo mikrobiologiczne i jakość żywności mrożonej - owoce
W dzisiejszych czasach znacznie wzrosła rola owoców i warzyw w odżywianiu, stąd też wiele krajów podjęło różne inicjatywy, aby zachęcać konsumentów do spożywania ich w większych ilościach. Wraz z rosnącymi wymaganiami konsumentów dotyczącymi różnorodności i dostępności oraz zmieniająca się struktura światowego handlu doprowadziła do wzrostu popytu na owoce i warzywa.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Podobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 73 - Listopad 2024
Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II
Dostępny w wersji elektronicznej