Rygorystyczna kontrola żywności produktów narażonych na powstanie akryloamidu

/appFiles/site_180/images/autor/ZUp1WynBb6XzaKi.png

Autor: Klaudia Kałwa

Dodano: 18 grudnia 2018
Rygorystyczna kontrola żywności produktów narażonych na powstanie akryloamidu

Czemu produkty żywnościowe narażone na powstanie akryloamidu podlegają tak rygorystycznej kontroli? Czy są środki łagodzące, które można zastosować, aby ograniczyć obecność akryloamidu w żywności? Co należy zrobić, aby spełnić wymagania aktualnych wytycznych Unii Europejskiej w sprawie akryloamidu w żywności?

Pozostało jeszcze 96 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 8 - Lipiec 2019

AJM08 okładka

Nr 8, Lipiec 2019

Dostępny w wersji elektronicznej