Probiotyki na rynku żywności - perspektywy i prognozy

/appFiles/site_180/images/autor/WBxA4KJgyVOiTeR.png

Autor: Katarzyna Kot

Dodano: 4 lutego 2020
Probiotyki na rynku żywności - perspektywy i prognozy

Raporty  dotyczące rozwoju rynku probiotyków przewidują, że w latach (2020-2024). europejski rynek produktów probiotycznych będzie wykazywał tendencję rosnącą. Wszyscy analitycy oczekują znacznego wzrostu probiotyków stosowanych jako dodatki do żywności i napojów,  jak również  segmentu paszowego.

Pozostało jeszcze 95% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 65 - Marzec 2024

okładka AJM65

Sztuczna inteligencja (AI) w produkcji żywności

Dostępny w wersji elektronicznej